Stödmedlem


 

Som medlem får du bäst pris på lokaler

Om du gillar vår verksamhet kan du nu bli stödmedlem 2019. Det kostar 400 kronor och medlemskapet gäller i ett år efter det att din betalning registrerats (spara kvittot). Som medlem ger du ditt välbehövliga stöd till en kulturförening som bygger på idéellt arbete. Men du får också något tillbaka! Halva priset på gott kaffe i vårt kafé är en bonus du får som medlem. Vi har också andra erbjudanden och kampanjer för dig som väljer att bli medlem. I dagsläget handlar det om följande bonusar:

- Förtur till lediga lokaler. Om vi inte i dagsläget har lokaler för dina behov hamnar du först på tur när en lokal du är intresserad av blir ledig.

- Bäst pris på lokalhyror! Det gäller både lokaler för tillfälliga evenemang och hyreskontrakt. 2019 är det 12 % i rabatt som vi kan erbjuda. Detta är ett erbjudande som kan vara värt mycket i långa loppet.

- Få information om kampanjer och erbjudanden från våra samarbetspartners och sponsorer. Då och då skickar vi ut nyheter om vår verksamhet till alla stödmedlemmar. Där kommer vi även att förmedla erbjudanden från de företag, föreningar och organisationer som vi har ett samarbete med.

Så blir du medlem

Hör av dig till oss, på plats eller online, så berättar vi mer om medlemskapet och de bonusar som vi kan erbjuda. Vi förnyar hela tiden våra kampanjer. Samtliga som här tas upp gäller hela 2019.

 

 

© Kulturföreningen Movement, Mejselvägen 33, 126 38 Hägersten, Tel 0766 114 822